Humlelageret er en håndbryggershop i Fredericia, der sælger malt, humle og gær mm. Den er etableret, fordi jeg synes vi har manglet en shop i Trekantsområdet, hvor man kan købe og ikke mindst hente sine råvarer. Og så er der altid kaffe på kanden og tid til en nørdet håndbrygger snak 🙂

Sådan handler du:

Hvis du bestiller gennem webshoppen sikrer du, at varerne er på lager, afvejet og klar til afhentning. Hvis du skal have valset din malt, skal dette bestilles på forhånd sammen med ordren.

Du kan hente varer hver onsdag mellem kl. 15 og 17 i Kafferisteriet, Ryttergrøftvejen 52, eller hver lørdag i Fredericia Brewpub. Hvis du ikke har mulighed for selv at hente, sender jeg gerne – dog ikke hele sække malt. Mangler du noget akut (det kan jo ske 😉 ) så skriv til mig på post@fredericiakafferisteri.dk så finder vi ud af det eller SMS 27521969.

Den første onsdag i måneden afholder Fredericia Brewpub et uformelt og hyggeligt arrangement, hvor håndbryggere mødes for at smage på håndbrygget øl og udveksle erfaringer. Hvis du kunne tænke at snuse til denne hyggelige hobby, så er dette et godt sted at netværke 🙂 og så er der altid spændende øl på hanen.

Snart kan du hente varer i Esbjerg på Esbjerg Bryghus. Det er indtil videre fastlagt til den sidste onsdag i hver måned med opstart onsdag den 31.8. Vær opmærksom på, at der tillægges et kørselsgebyr på 25,- til ordren. Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med bryghuset og deres bottleshop i Jyllandsgade 14c, så kommer her de varmeste anbefalinger. Et skønt sted med et spændende udvalg af øl på køl og fad.

 

Dorthe Brejndahl

Håndbrygger og

Uddannet Øldommer